Bodrum Şoför Kiralama

[cycloneslider id=”motorlu-vale-ajansi”]Bodrum Şoför Kiralama Profesyonel Sürücülerimiz ve Kapsamlı Tecrübelerimiz ile Emrinizdeyiz


şoförkiralamaBodrum Şoför Kiralama

Adındanda anlaşılacağı gibi belli süreli işleriniz için tasarladığımız bir hizmettir bu kategoride dönemsel şoför ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve istediğiniz çözümlere bizimle uşabilirsiniz. İster şirketinizin kısa veya uzun vadeli projelerinde ister araç nakli gibi hizmetlerde ister yaınlarınızın kendinize ait yada kendilerine ait aracıyla transferinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu anlamda ülkemizin en kapsamlı şoför kiralama hizmetini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz peki hangi kategorlier var bu hizmette onları sıralayalım.

Kısa vadeli şoför ihtiyaçlarınız : Bu kategoride belki ehliyetinizi aldırdınız ve hayatınızın akışının bozulmasını istemiyorsunuz bizden belli saatler için işten eve evden işe gibi yada daha kapsamlı saatlere açarak gün boyu bu hizmetimizden kendi özel şoförünüz tadında yararlanabilirsiniz .

Orta vadeli şoför ihtiyaçlarınız : Bu kategoride şirketinizin belli projelerinde şoföremi ihtiyaç duydunuz bizi arayın size çözüm sunalım profesyonel ekibimiz ile size tüm şoför ve sürücü ihtiyaçlarınızı biz karşılayalım size işlerinizi kolaylaştırırken şoför arama stresinden kurtaralım arzu ettiğiniz hizmeti sunalım.

bodrumMisafirlerinizin karşılanması ve uğurlanması : Bu kateğoride resmi yada özel misafirleriniz mi gelip gidicek karşılamanız gerekiyor ancak vaktinizmi yok bizi arayın sizin aracınızla biz misafirlerinizi karşılayalım isteğinize göre havaaalanından belirlediğiniz bir otele yada mekan belki evinize belki işyerinize ve hatta iş gereği gezdirilecek yerlere biz götürüp getirelim siz ilerinize devam ederken arzu ettiğiniz şoför hizmetini biz misafirlerinize en iyi servis imkanları ile sunalım.

Araç nakli : Belki ticari işiniz için belkide özel amaçlı aracınız var ve şehir içi yada şehir dışı naklimi gerekiyor bizi arayın istediğiniz adrese aracınızı bizi bırakalım sizi bu eziyetten kurtaralım yada istediğiniz adresten teslim alıp tarafınıza teslim edelim sizi böylece hem zamandan hemde zahmetten kurtaralım.

Sevdikleriniz için özel hizmet : Bu kategoride ise müşterilerimiz genelde yaşlı anne ve babalarının yada aile bireylerinin kendilerine ait aracı ile yada bizzat kendisine ait aracı ile nakli bulunmaktadır. Malumunuz üzere uzun yolda araç kullanmak oldukça zor ve zahmetlidir ve sizin buna vaktiniz yoksa bizi arayın sizin yerinize bu hizmeti onlara biz sunalım 7/24 ülkemizin her yerine yada her yerinden size sevdiklerinizi ulaştıralım hem sizi hem onları bu zahmet ve eziyetten kurtaralım hemde bütcenizi yormadan gayet makul ücretlerle bu hizmeti sunalım arayın referanslarımızı ögrenin ülkemizin en kapsamlı şoför kiralama hizmeti ile tanışın.

Öte yandan Alış Veriş Merkezleri için Vale Park Hizmetleriözenerek hazırladığınız davetler, toplantılar, merasimler gibi aktivitelerinizde güvenerek kullanabilmeniz için misafir karşılama yönlendirme vale park hizmetleri restorantlar ve kafeler için otopark düzenleme hizmetleri  aklınıza gelebilecek tüm özel şoför hizmetleriniz için bizi 7/24 güvenle arayabilirsiniz.
Günün Her Saatinde Arayıp Hizmet Alabileceğiniz Bir Hizmet 3 Yıllık Deneyim ve Eğitimli Sürücülerimiz İle Emrinizdeyiz. Motorlu Vale Hizmeti Olarak Sizlere Başta İstanbul Olmak Üzere Yurt Genelinde Bir Çok Şehirde Hizmet Vermenin Onurunu Yaşıyoruz.
Dostalarınızla Eğlenmeyemi Gittiniz Bizi Arayın Sizlere En Güvenli ve En Temiz Motorlu Vale Hizmetini Sunalım.
♕Part Time Makam Şoförünüz                                               

             ☆☆☆☆☆ Motorlu Vale ☆☆☆☆☆